Hoe werkt het?

Er is elke dag keuze uit twee menu’s en u mag bovendien de maaltijden onderling wisselen.

Bijvoorbeeld de groente van menu A met het vlees van menu B.

U mag altijd voor een balletje gehakt, een sausijsje of een stukje gebakken vis kiezen als er iets bijzit wat u niet zo lekker vind of omdat u er gewoon trek in heeft.

Ook de groente mag u altijd verwisselen. Bv. de groente van menu A van maandag en het vlees van menu B van dinsdag. Of u mag altijd kiezen voor sperzieboontjes of gemengde salade als u de groente van die dag niet lust of u er gewoon trek  in heeft.

De maaltijden worden op maandag voor maandag en dinsdag, op woendag voor woensdag en donderdag en op vrijdag voor vrijdag en het weekend bezorgd.

Elke week worden er nieuwe menu’s gemaakt en krijgt u de nieuwe lijsten in duplo, (één voor ons en één voor u) die u kunt invullen en weer aan de bezorger kunt meegeven.

Wij hebben geen afnameverplichting, dus u bestelt net zoveel of weinig als u zelf wilt. Ook een soepje en/of toetje neemt u zo vaak als u zelf wilt.

De betaling gaat heel soepel. Of u betaalt 1x per week aan de bezorger of u krijgt 1x per week een factuur die u dan kan overmaken, of via een incassoformulier een automatisch betaling.

Online bestellen & Levering

Online bestellen & Levering


  • • Dagelijks keuze uit 4 menu’s.


    • Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag.


    • Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs.


    • Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur.

Contactgegevens

Eet-idee Maaltijdservice

De Langering 11E
1761AS Anna Paulowna
0223-523300
0223-523212
info@eetideemaaltijdservice.nl
Voeg toe aan adresboek

© Digiwebsite 2019 | Dit is een website van Digiwebsite

Volg ons: